Házirend

Üdvözöljük a KINCSŐ VENDÉGHÁZ–ban!

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel! A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül. A vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük.

 1. Érkezéskor személyesen a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállást az érkezés napján 14.00 és 20.00 óra között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 4. Vendégeink érkezéskor szoba és kapukulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni!
 5. Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos (leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk), de igény esetén rendelkezésre állunk a távozási időpontban is.
 6. Az apartman/vendégház helyiségeiben csak az előre bejelentett személyek tartózkodhatnak. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.
 7. Kistestű háziállatot a tulajdonos engedélyével, felár ellenében tudunk fogadni.
 8. A csendrendeletre és a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben! Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 8:00 óráig!
 9. Szobáinkban, apartmanban, dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Minden alternatív dohánytermékre és füstölőre vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek helyezni!
 10. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 11. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró, stb.)!
 12. A szobák elhagyásakor, kérjük, zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!
 13. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!
 14. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 15. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják az étkezőt, melyet kérjük, tartsanak tisztán!
 16. Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett sárga színű kukákba helyezzék. A kommunális hulladék gyűjtése a fekete hulladéktárolóban történik.
 17. A klíma használata díjmentes, viszont kérjük vendégeinket használatakor zárják be az ablakokat, ajtókat!
 18. A terasz kövezete, házfal épsége érdekében a teraszon kérem ne biciklizzenek, grillezzenek, labdázzanak!
 19. A tulajdonosnak jogában áll a házakba bemenni szükség esetén, kármegelőzési céllal.
 20. Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami az Önök hibáján kívül meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, kérjük ne próbálják megjavítani, a károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak mielőbb jelezni!
 21. A kertben található valamennyi játék saját felelőségre használható. Kérjük felnőtt vendégeinket, hogy ezen eszközök használatakor fokozott figyelemmel legyenek gyermekeik egészségére, testi épségére.
 22. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 23. A tulajdonosnak jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet.
 24. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napok szállásdíját.
 25. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
 26. Szolgáltatásaink kérhetők az üzemeltetőtől: esernyő-, varrókészlet-,cipőápolók-,takarók, hordozható babaágy, etetőszék, babakád, vasaló, vasaló állvány, külön napi takarítás felár ellenében, mosatás felár ellenében.
 27. Hosszabb tartózkodás esetén hetente ágyneműcsere és takarítás biztosított.
 28. Parkolni ingyenesen a kijelölt parkolókban lehet.
 29. Probléma esetén a következő elérhetőség egyikén tud értesítést küldeni:
  0-24 telefonos ügyelet Tel:+36 20 385 6028
  E-mail: info@kincsovendeghaz.hu

Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen, munkaidőben 09.00-től 20.00-ig.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Kántor Csaba
Kincső Vendégház Sárospatak